Къща №4

Продадена
  • Сутерен
  • Етаж 1
  • Етаж 2
  • Покривна тераса
РЗП 315.7 кв.м. Веранда 18.4 кв.м. Двор и площадки 111.7 кв.м. Подземен гараж 2 автомобила Изложение юг-запад-север Цена -

Къща 4 е редовата къща, ситуирана в югозападната част на имота. Къщата е проектирана с южен двор, 2 надземни жилищни етажа и 1 сутеренно ниво с гараж за паркиране на 2 автомобила и техническо помещение.

СУТЕРЕН

На ниво сутерен със светла височина 2.50 м. е разположен гараж за 2 автомобила и техническо помещение с обща застроена площ от 95.5 кв.м.

ЕТАЖ 1

На първо надземно ниво с височина от 3.10 м. между котата на готовия под и тавана са разположени преддверие, просторна дневна с трапезария, кухня със сервизно помещение и санитарен възел. Застроена площ на първо ниво е 84.6 кв.м. Всички стъклени конструкции са тип френски прозорци, които обхващат пространството от пода до тавана. Верандата с площ 18.4 кв.м. е ситуирана от юг и изток пред дневната с директен излаз към прилежащ двор с площ от 91.5 кв.м. 

За допълнително уединение на обитателите на къщата е предвиден и втори външен достъп до верандата и дворното пространство посредством успореден на къщата проход. 

ЕТАЖ 2

Вътрешно стълбище отвежда към второто ниво на къщата. На второ ниво височина между котата на готовия под и тавана е 2.90 м. и са разположени 4 спални, сервизно помещение, помощно помещение за съхранение и 2 отделни бани със санитарен възел. Застроена площ на това ниво е 135.6 кв.м. И на това ниво всички стъклени конструкции са френски прозорци, които обхващат пространството от пода до тавана.

ПОКРИВНА ТЕРАСА

Предвидена е допълнителна вертикалната комуникация в къщата по външно стълбище с излаз на покривна тераса. Покривът е от плосък тип с площ от 135.6 кв.м., завършен с висок клас топло- и хидроизолационни материали, с възможност за завършване като покривна тераса с дек или плочи върху конструкция и разкриващ прекрасни панорамни гледки.

Имате въпроси или желаете оглед?