За проекта

Проектът ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate) представлява затворен жилищен комплекс от 8 редови къщи със съвременна архитектура, която се отличава с функционалност, комфорт на обитаване и прецизност към детайлите в синхрон със заобикалящата ги среда. 

Проектът от 8 редови къщи е разположен на удобна и предпочитана за живеене локация в полите на Витоша в близост до ул. „Панорамен път“, като умело съчетава характеристиките на градската къща и хармоничния начин на живот сред природа, чист въздух и спокойствие. Входовете към комплекса са разположени на улиците „Петко Войвода“ и „Сребриста липа“.

Всяка къща е с разгърната застроена площ от 192 кв.м до 315 кв.м. и разполага с гараж за 2 автомобила или 2 индивидуални покрити паркоместа, обширна дневна с трапезария, веранда към двор на къщата с площ от 66 кв.м. до 172 кв.м., кухня и сервизни помещения на ниво партер. На второ ниво са проектирани 3 или 4 спални с прилежащите им сервизни помещения за удобствата на всяко модерно семейство и достъп до панорамна покривна тераса, от която заедно да се наслаждавате на живописната Витоша с нейната палитра от цветове през различните сезони и светлините на града в подножието.

Къщите са проектирани да осигуряват много светлина с гледки към планината и града. Фасадите и другите екстериорни елементи се изпълняват с висококачествени топлоизолационни материали, висококачествени дишащи мазилки, дърво, камък и метал. Цветовото внушение е с балансирани естествени тонове и доставя усещане за ред, хармония и спокойствие. Кубичните форми на всяка една от къщите позволяват отлично планиране на интериорните пространства, а френският тип прозорци допълват усещането за сливане с природата. 

Предимства на проекта:

  • впечатляваща модерна архитектура;
  • красиви панорамни гледки към града и планината;
  • просторна трапезария с веранда и дворно пространство;
  • функционални разпределения;
  • гараж за 2 автомобила или 2 паркоместа към всяка къща;
  • предпочитана локация до ул. Панорамен път;
  • бърз достъп до центъра на града;
  • 700 м. надморска височина с чист планински въздух;
  • стратегическа локация - до големи хипермаркети, търговски център, детски градини, училища, главни пътни артерии, туристически маршрути и забележителности, ресторанти, банкови институции, болници, спортни и развлекателни центрове и др.

Стартът на строителството е през май 2022 г., като планирания срок за разрешение за ползване е през декември 2023 г.

Искаш да научиш повече? Материали, строителство, изпълнение...